.

Ga direct naar de inhoud.

menu

Innovatie, optiek en mode

Als u meer van het Westland wilt zien, dan komt u natuurlijk naar Van Daalen Optiek. Want wat is er veel te zien met een bril of contactlenzen bij Van Daalen. Wij zorgen allereerst voor een goed gezichtsvermogen en de juiste brilsterkte. Natuurlijk ziet u dan onze vriendelijk geprijsde huiscollectie, of onze mooie modemerken. Wilt u dit ook zien en ervaren? Ons team staat klaar, zowel op afspraak, maar zo even binnen lopen kan natuurlijk ook.

Celine

Cindy

Helma

Jantien

Kim

Menno

Miranda

Natasja

Olav

Pieter

Rosanne

Sylvie

Tom


HISTORIE

Van kleine startende opticien in de Naaldwijkse Molenstraat (1967) is Van Daalen Optiek uitgegroeid tot een toonaangevend en zelfstandig familiebedrijf. In de afgelopen jaren is het vakmanschap steeds belangrijker geworden. Gelukkig houden wij een aantal tradities in ere, zoals het verse kopje koffie, de persoonlijke aandacht en het eigen slijp atelier. De tweede generatie is trots, zeker met de volgende stap die Van Daalen Optiek gaat maken. Terug naar het Wilhelminaplein.


EVEN BINNEN KIJKEN

Proef de sfeer van ambacht, mode en optiek. In onze winkel, gesitueerd in het prachtige winkelcentrum De Tuinen, vind u aansprekende modemerken, geavanceerde apparatuur en enthousiaste, deskundige adviseurs. Door de open sfeer, die tevens rolstoeltoegankelijk is, voelt u zich direct thuis bij het familiebedrijf.

Opticien

Opticien m/v bij Van Daalen Optiek 

Van Daalen Optiek verhuist naar het Wilhelminaplein. Onze regiofunctie binnen -en buiten het Westland wordt steeds groter. Kwaliteit, vakmanschap, mode en innovatie zijn begrippen die goed bij ons passen. We werken met een hecht en gevarieerd team van 14 personen, waarin presteren in een ontspannen omgeving centraal staat. 

Wij zijn op zoek naar een allround opticien om ons team te versterken. Werkzaamheden variëren van oogmetingen, advies, verkoop tot inslijpen/monteren. Verantwoordelijkheidsgevoel, flexibiliteit, gevoel voor mode en kwaliteit zijn van grootste belang.

Wij bieden flexibiliteit met o.a vrije zaterdagen, een goede salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden met een goede en professionele werksfeer.  

Interesse? Neem dan contact op met Rosanne van Daalen of mail naar rosanne@vandaalenoptiek.nl 


Wilt u advies van een van onze medewerkers, geef dit dan even aan.

Maak een afspraak via 0174-629 316 of via ons contactformulier.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend, zonder verplichtingen