.

Ga direct naar de inhoud.

menu

Innovatie, optiek en mode

Als u meer van het Westland wilt zien, dan komt u natuurlijk naar Van Daalen Optiek. Want wat is er veel te zien met een bril of contactlenzen bij Van Daalen. Wij zorgen allereerst voor een goed gezichtsvermogen en de juiste brilsterkte. Natuurlijk ziet u dan onze vriendelijk geprijsde huiscollectie, of onze mooie modemerken. Wilt u dit ook zien en ervaren? Ons team staat klaar, zowel op afspraak, maar zo even binnen lopen kan natuurlijk ook.

Celine

Cindy

Helma

Jantien

Kim

Menno

Miranda

Natasja

Olav

Pieter

Rosanne

Sylvie

Tom


HISTORIE

Van kleine startende opticien in de Naaldwijkse Molenstraat (1967) is Van Daalen Optiek uitgegroeid tot een toonaangevend en zelfstandig familiebedrijf. In de afgelopen jaren is het vakmanschap steeds belangrijker geworden. Gelukkig houden wij een aantal tradities in ere, zoals het verse kopje koffie, de persoonlijke aandacht en het eigen slijp atelier. De tweede generatie is trots, zeker met de volgende stap die Van Daalen Optiek gaat maken. Terug naar het Wilhelminaplein.


EVEN BINNEN KIJKEN

Proef de sfeer van ambacht, mode en optiek. In onze winkel, gesitueerd in het prachtige winkelcentrum De Tuinen, vind u aansprekende modemerken, geavanceerde apparatuur en enthousiaste, deskundige adviseurs. Door de open sfeer, die tevens rolstoeltoegankelijk is, voelt u zich direct thuis bij het familiebedrijf.

Vacature Administratieve duizendpoot

Administratieve duizendpoot (parttime)

Wij zijn op zoek naar een echte duizendpoot voor onze back-office, een commercieel organisatietalent met minimaal MBO werk- en denkniveau en een aantal jaren werkervaring in een administratieve omgeving. De functie vraagt een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel, vandaar dat enige ervaring gewenst is.
Wij verwachten dat deze nieuwe functie op zo'n 16 uur per week in beslag zal nemen.

Jouw werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het verrichten van ondersteunende administratieve werkzaamheden en telefonisch klantcontact. 
Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en leveranciers, onderhoudt telefonisch contact op een servicegerichte wijze en beantwoordt vragen m.b.t. de financiële administratie. Daarnaast verwerk je de automatische incasso's en zorg je ervoor dat de administratieve afhandeling perfect verloopt.

Overige werkzaamheden:

  • Correspondentie
  • Post verwerking
  • Debiteuren beheer (beperkt)
  • Administratieve overige werkzaamheden

 

Interesse? Neem dan contact op met Rosanne van Daalen of mail naar rosanne@vandaalenoptiek.nl 


Wilt u advies van een van onze medewerkers, geef dit dan even aan.

Maak een afspraak via 0174-629 316 of via ons contactformulier.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend, zonder verplichtingen