Trendy en modische bril voor iedereen

Voor iedereen een passende oplossing

Een computerbril, een sportbril of heuse zwembril op sterkte voor het betere zicht en comfort tijdens uw vrije tijd. Wij adviseren u graag. Bekende en onbekende designers ontwerpen trendy en exclusieve monturen

Kinderbrillen

Lezen, ipad kijken, computeren en buitenspelen, onze kinderen zijn voortdurend in beweging. En volgens het laatste nieuws is dit maar goed ook. Uit onderzoek is gebleken dat er steeds meer bijziendheid op treed onder de jongeren door gebruik van o.a. smartphones en tablets. Dit kan deels voorkomen worden door meer buiten te laten spelen en het kijken van de ipad te beperken tot maximaal een half uur per dag.

Heeft uw kind al onze blueblocker bril van Vingino?  Hiermee beschermt u de ogen van uw kind tegen schadelijk licht van o.a. een tablet of beeldscherm.

Huiscollectie

Met onze vriendelijk geprijsde huiscollectie maken wij het bijna voor iedereen mogelijk een trendy en modische bril aan te schaffen. Deze vriendelijk geprijsde brillen liggen gepresenteerd op onze begane grond, dus even een ‘brilletje’ passen is zo gebeurd. Onze opticiens adviseren u graag over het model en de pasvorm.

“Vaste monturenprijs van 109 euro”

Wij werken met:

“Voor kwaliteit ga je naar Van Daalen Optiek, de beste van het Westland.”

Sandra Beekhuizen