Trendy en modische bril voor iedereen

RED by VDO
Met trots presenteren wij u de nieuwe huiscollectie

Ruim een jaar geleden zijn wij verhuisd naar het Wilhelminaplein. Zowel voor u als voor het team van Daalen een grote verandering. En wij blijven innoveren. Binnen onze monturencollectie hebben wij gekozen voor een duidelijke prijsstelling, met de nieuwe RED collectie zorgen wij ervoor dat iedereen een bril kan dragen.

Excl. glazen

Brilease v.a. 8.30 per maand

Brilease v.a. 14.54 per maand

DE JUISTE BRIL VOOR IEDER MOMENT

De één leest een heel boek uit in het weekend, en de ander gaat lekker fietsen of sporten met vrienden. Daar hoort natuurlijk wel de juiste bril of contactlens bij. Wij adviseren jou graag voor een passend montuur voor elk moment. Naast uw bestaande (multifocale) bril is een tweede bril vaak aan te raden om uw zicht optimaal te benutten.

  • Een leesbril voor meer rust en comfort voor uw ogen
  • De sportbril voor een succesvol potje golven
  • Een zonnebril op sterkte voor een gezellig dagje uit
  • Een fietsbril (kan ook op sterkte) voor een veilig rondje Westland
  • Een computerbril of een muziekbril voor jouw hobby

Kinderbrillen

Lezen, ipad kijken, computeren en buitenspelen, onze kinderen zijn voortdurend in beweging. En volgens het laatste nieuws is dit maar goed ook. Uit onderzoek is gebleken dat er steeds meer bijziendheid op treed onder de jongeren door gebruik van o.a. smartphones en tablets. Dit kan deels voorkomen worden door meer buiten te laten spelen en het kijken van de ipad te beperken tot maximaal een half uur per dag.

Heeft uw kind al onze blueblocker bril van Vingino?  Hiermee beschermt u de ogen van uw kind tegen schadelijk licht van o.a. een tablet of beeldscherm.

Meegegroeid met Van Daalen Optiek, twee verhuizingen en vier interieurs ben ik iedere dag trots op onze contactlensafdeling en het hele team. Samen met hun zorgen wij voor kwaliteit, een luisterend oor en zorg voor uw ogen

Menno Levie, contactlensspecialist

Wij werken met: