Ruim 1000 verschillende zonnebrillen

De grootste collectie zonnebrillen

De grootste collectie zonnebrillen vind u natuurlijk in onze experience store. In ‘De Waag’ nemen we u mee op reis en showen daar onze zonnebrillen.

Altijd de nieuwste trendy modellen

Naast het welbekende merk RayBan, waar we overigens altijd de nieuwste modellen van in huis hebben, presenteren wij u ook het sportieve merk Oakley. Voor veel fietsliefhebbers het merk voor de beste pasvorm en de lenzenkwaliteit. Met maar liefst vijf verschillende kleurenlenzen zit er altijd wel de juiste voor u bij en fiets u met gemak een rondje Westland. Kunt u meteen een pitstop maken bij onze horecagelegenheid Ottica voor een frisse limonata!

Koningin van de Mode

Gabrielle 'Coco' Chanel richtte in 1913 een hoeden- en accessoireswinkel op, twee jaar later opende zij haar eerste couturehuis in Biaritz. Zij maakte plaats voor de meer comfortabele look, de garconne-look, dus geen korsetten meer. Ondertussen staat Karl Lagerfeld al weer 20 jaar aan het hoofd bij het Franse Modehuis. Naast schoenen, tassen en juwelen voert het modehuis ook de eyewear collectie. De comfortabele, luxe en functionele stijl is hier duidelijk terug te zien. Chanel gebruikt schitterende materialen, gecombineerd met de perfecte afwerking en voorzien van de authentieke details.

U vindt bij ons modieuze en trendsettende merken. 365 dagen per jaar presenteren wij u ruim 1000 verschillende zonnebrillen in alle prijsklassen, duidelijk op merk gepresenteerd. Van Daalen Optiek is exclusief dealer van: