Altijd de nieuwste generatie contactlenzen
Maak een afspraak

Specialist in contactlenzen

Onze gediplomeerde contactlensspecialisten helpen bij het kiezen van de juiste lenzen die passen bij de vorm van je ogen én jouw levensstijl. Dit kunnen enkelvoudige of multifocale lenzen zijn, van dagelijks gebruik tot nachtlens. Van Daalen werkt met de juiste apparatuur voor een oogmeting en een topograaf om de kromming van het oog op te meten en de traanfilm te analyseren.

Vrijblijvende intake

Waarom draagt u nog geen lenzen? Wij introduceren een doorlopend lenzen spreekuur voor een 'eerste' lenzen intake. Wilt u graag een keer contactlenzen proberen maar weet u eigenlijk niet of dit wel kan of wellicht vindt u het wat spannend zo'n lens op uw oog dan adviseren wij onze vrijblijvende intake. Op vaste momenten gewoon even binnenlopen bij uw opticien. Volgt u onze social media al? Hier houden wij u ook op de hoogte van onze service en de vrijblijvende lenzen intake.

Ook als u al lenzen draagt en meer informatie wilt over de mogelijkheden van een multifocale lens bent u van harte welkom.

Nachtlenzen voor goed zicht, dag én nacht!

Met onze Nachtlenzen heeft u overdag geen bril of lenzen meer nodig. U draagt de lens tijdens uw dagelijkse nachtrust. Onze DreamLite lenzen zijn dus lenzen die ’s nachts worden gedragen. Ze veranderen de vorm van het hoornvlies op een gecontroleerde wijze. Uw oog (hoornvlies) neemt een vorm aan, waardoor u overdag scherp ziet. Met DreamLite kiest u dus voor optimaal comfort. Dag én nacht!

Multifocale lenzen en daglenzen

Met onze Multifocale lens ziet u veraf en dichtbij scherp. Dus ook zonder leesbril! Dat kan al een hele tijd met onze multifocale contactlenzen. Lang niet iedereen is op de hoogte van de multifocale lens, maar het heeft veel voordelen. Iets voor u?

Met onze Daglenzen kunt u heel makkelijk afwisselen met uw bril. Handig voor tijdens het sporten, een avondje uit of tijdens uw werk. Wilt u ook beter zien zonder bril en niet te veel gedoe? Dan zijn daglenzen een goede optie. U behoudt uw eigen look en krijgt er een zeer goede gezichtsscherpte voor terug. Voor elk oog is er wel een contactlensoplossing.

Wij werken met:

Myopie-beheersing

Helaas is er geen permanent geneesmiddel voor bijziendheid bij kinderen. Wel kunnen onze specialisten een aantal behandelingen toepassen om de toename van de zogenoemde minsterkte af te remmen. Het vroegtijdig opsporen van afwijkingen bij kinderen is enorm belangrijk. Door op tijd te beginnen kan de progressie van bijziendheid tot wel 50% worden gereduceerd.
Wanneer u twijfelt over het zicht van uw kind neem dan even contact op met onze optometrist en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Voor meer informatie kijk ook eens op www.ikkijkverder.nl 

"Goed zicht vergt deskundig advies en begeleiding, maar ook doorzettingsvermogen van jezelf"

Renate Wijers