Altijd de nieuwste generatie contactlenzen
Maak een afspraak

Specialist in contactlenzen

Onze gediplomeerde contactlensspecialisten helpen bij het kiezen van de juiste lenzen die passen bij de vorm van je ogen én jouw levensstijl. Dit kunnen enkelvoudige of multifocale lenzen zijn, van dagelijks gebruik tot nachtlens.  Ook nu kan u gewoon een afspraak maken voor het proberen van nieuwe contactlenzen of een controle van uw lenzen.

MAAK KANS OP EEN DROOMWEEKEND MET DREAMLITE NACHTLENZEN

Gaat u ook voor de ultieme vrijheid met onze Dreamlite Nachtlenzen?

DreamLite® Droomweekend

’s Nachts opladen, overdag scherp zicht zonder bril of lenzen. Ideaal bij een weekendje weg! Tijdens de DreamLite®DroomWeekend campagne maakt u als nieuwe DreamLite® drager kans op een DroomWeekend bij Van der Valk Exclusief t.w.v. € 220,00

U maakt kans op een DreamLite® Droomweekend als u de nachtlenzen succesvol en naar tevredenheid gaat dragen. Actie loopt van 15 mei t/m 1 juli 2023*

*informeer naar de DreamLite® voorwaarden bij van Daalen Optiek.

Lenscare

Lenscare is het nieuwe, flexibele lenzen abonnement. 

Meer keuze vrijheid
Optimaal advies voor lenzen en vloeistof
Het service niveau wat bij uw leefstijl past
Flexibel & gemak
Prijsstelling op maat

Nachtlenzen voor goed zicht, dag én nacht!

Met onze Nachtlenzen heeft u overdag geen bril of lenzen meer nodig. U draagt de lens tijdens uw dagelijkse nachtrust. Onze DreamLite lenzen zijn dus lenzen die ’s nachts worden gedragen. Ze veranderen de vorm van het hoornvlies op een gecontroleerde wijze. Uw oog (hoornvlies) neemt een vorm aan, waardoor u overdag scherp ziet. Met DreamLite kiest u dus voor optimaal comfort. Dag én nacht!

Multifocale lenzen en daglenzen

Met onze Multifocale lens ziet u veraf en dichtbij scherp. Dus ook zonder leesbril! Dat kan al een hele tijd met onze multifocale contactlenzen. Lang niet iedereen is op de hoogte van de multifocale lens, maar het heeft veel voordelen. Iets voor u?

Met onze Daglenzen kunt u heel makkelijk afwisselen met uw bril. Handig voor tijdens het sporten, een avondje uit of tijdens uw werk. Wilt u ook beter zien zonder bril en niet te veel gedoe? Dan zijn daglenzen een goede optie. U behoudt uw eigen look en krijgt er een zeer goede gezichtsscherpte voor terug. Voor elk oog is er wel een contactlensoplossing.

Wij werken met:

Myopie-beheersing

Helaas is er geen permanent geneesmiddel voor bijziendheid bij kinderen. Wel kunnen onze specialisten een aantal behandelingen toepassen om de toename van de zogenoemde minsterkte af te remmen. Het vroegtijdig opsporen van afwijkingen bij kinderen is enorm belangrijk. Door op tijd te beginnen kan de progressie van bijziendheid tot wel 50% worden gereduceerd.
Wanneer u twijfelt over het zicht van uw kind neem dan even contact op met onze optometrist en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Voor meer informatie kijk ook eens op www.ikkijkverder.nl 

"Ik ben zeer tevreden over van Daalen Optiek, je wordt goed geholpen en ze leveren kwaliteit."

Sandra Beekhuizen