contactlenzen

comfort en helder zicht met contactlenzen Van Daalen Optiek

Ontdek de wereld van comfort en helder zicht met Van Daalen Optiek! Onze deskundige contactlensspecialisten staan klaar om de perfecte lenzen voor uw ogen en levensstijl te vinden. Of u nu lenzen voor veraf, multifocale lenzen of nachtlenzen nodig heeft, wij hebben de juiste kijkoplossing voor u. Maak nu een afspraak voor een lenservaring op maat, want uw comfort en zicht zijn onze passie.

Lenscare, het innovatieve lenzen abonnement

Met Lenscare, het innovatieve lenzen abonnement, ervaart u ultieme vrijheid en gemak. Kies uit een breed assortiment lenzen en vloeistoffen, ontvang optimaal advies, pas het serviceniveau aan uw levensstijl aan en geniet van flexibiliteit, alles met een prijs op maat. Uw contactlenservaring, zoals u dat wilt.

Afspraak maken

de soorten contactlenzen

ZACHTE LENZEN

Maandlenzen zijn de ultieme keuze voor helder zicht en comfort. Of u nu lenzen nodig heeft voor scherp zicht op afstand, dichtbij of beide, onze zachte maandlenzen bieden de perfecte oplossing. Deze lenzen zijn niet alleen comfortabel, ze blijven door ontwikkelen in technologie. Dus heb je last van droge ogen en wil te toch graag lenzen dragen? Breng dan een bezoek aan een van onze contactlensspecialisten om uw maandlenzen te verkennen. Uw comfort en helderheid staan bij ons voorop!

HARDE LENZEN

Harde lenzen, ook bekend als vormstabiele of zuurstof doorlatende lenzen, bieden verschillende voordelen die ze aantrekkelijk maken voor lensdragers. In de eerste plaats bieden ze doorgaans een scherper en helderder zicht dan zachte lenzen, en corrigeren ze bijziendheid, verziendheid en astigmatisme effectief.

Daarnaast zijn harde lenzen duurzaam en gaan ze doorgaans langer mee dan zachte lenzen, mits goed onderhouden. Ze zijn minder gevoelig voor scheuren en eiwitopbouw, waardoor ze gemakkelijker schoon te houden zijn en minder kans op allergische reacties geven.

Bovendien zijn harde lenzen individueel aangepast aan de vorm van het oog, waardoor ze een uitstekende correctie bieden voor onregelmatige hoornvliesvormen. Ze laten ook voldoende zuurstof door, wat cruciaal is voor ooggezondheid, en absorberen weinig vocht, wat kan bijdragen aan dagelijks comfort. Het is raadzaam u te laten adviseren of harde lenzen geschikt zijn voor uw specifieke behoeften en ooggezondheid.

DAGLENZEN

Ontdek het gemak van daglenzen, waarmee u moeiteloos kunt afwisselen tussen uw bril en lenzen. Of u nu actief bent in de sportschool, een avondje uit gaat of druk aan het werk bent, onze daglenzen bieden de ultieme flexibiliteit. Wilt u genieten van scherper zicht zonder gedoe? Dan zijn daglenzen de perfecte keuze voor u.

U heeft een uitzonderlijke gezichtsscherpte met de nieuwste generatie daglens. Of u nu bijziendheid, verziendheid of astigmatisme hebt, we hebben een contactlensoplossing op maat voor elk oog. Verbeter uw zicht en gemak met onze daglenzen - omdat u het verdient om helder te zien zonder compromissen. Ontdek vandaag nog de vrijheid van daglenzen bij Van Daalen Optiek

Nachtlenzen voor goed zicht, dag én nacht!

Met onze Nachtlenzen heeft u overdag geen bril of lenzen meer nodig. U draagt de lens tijdens uw dagelijkse nachtrust. Onze DreamLite lenzen zijn dus lenzen die ’s nachts worden gedragen. Ze veranderen de vorm van het hoornvlies op een gecontroleerde wijze. Uw oog (hoornvlies) neemt een vorm aan, waardoor u overdag scherp ziet. Met DreamLite kiest u dus voor optimaal comfort. Dag én nacht!

VLOEISTOFFEN

Bij Van Daalen Optiek begrijpen we dat comfort net zo belangrijk is als de juiste kijkoplossing. Daarom bieden we een uitgebreide selectie van hoogwaardige lenzenvloeistoffen om uw lenzen fris en comfortabel te houden. Onze deskundige opticiens helpen u graag bij het vinden van de perfecte lenzenvloeistof die aansluit bij uw behoeften en zorgt voor een zorgeloze lenservaring. Uw comfort en helder zicht staan bij ons centraal.

Sandra is echt een topper! Net zo lang zoeken naar een oplossing voor een leeslens! Na allerlei soorten lenzen geprobeerd te hebben heb ik nu de perfecte daglens. Ze is kundig en de service is geweldig.

Jeannette van Deventer

Koop onze vloeistoffen online

VDO Premium contactlens vloeistof

€ 4,00100 ml

VDO Comfort+ contactlens vloeistof

€ 4,00100 ml

VDO Fine contactlens vloeistof

€ 12,00200 ml

Stel jouw vraag

Heb je een vraag over contactlenzen? Stel deze gerust aan ons.

  • Gratis advies over de mogelijkheden
  • Professioneel advies
  • Al v.a. 75,- inclusief glazen

jouw gegevens

* verplichte velden