oogzorg

Optometrie, de zorg voor het oog

Onze optometristen adviseren bij: oogaandoeningen in de familie zoals glaucoom en maculadegeneratie, systeemziekten zoals diabetes, reuma of hoge bloeddruk en bij droge, branderige ogen, wazig of dubbelzien, vlekken voor de ogen of lichtflitsen.

GLAUCOOMTEST

Bij Van Daalen Optiek begrijpen we het belang van vroegtijdige detectie van glaucoom, een sluipende oogziekte zonder symptomen in de beginfase. Daarom bieden wij deskundige glaucoomtests uitgevoerd door onze optometristen. Deze tests kunnen het risico op glaucoom aantonen voordat het ernstige schade aanricht. Vroegtijdige detectie is cruciaal om uw gezichtsvermogen te behouden. Maak een afspraak bij Van Daalen Optiek en bescherm uw ooggezondheid. Uw zicht verdient de beste zorg.

Afspraak maken

RIJBEWIJSKEURING

Wij zijn geregistreerd om u te helpen met de verplichte oogmeting voor uw rijbewijskeuring vanaf 75 jaar. Het CBR stuurt u een bericht wanneer deze keuring nodig is, en wij zorgen voor een nauwkeurige meting om ervoor te zorgen dat u veilig de weg op kunt. We staan voor u klaar om u te ondersteunen bij deze belangrijke stap.

Afspraak maken

Bij van Daalen optiek wordt er echt aandacht aan jou en je ogen besteed. Ik word altijd heel fijn geholpen. De medewerkers zijn eerlijk en nemen de tijd voor je. 

Sanne Schrijber

Wat doet de optometrist bij Van Daalen Optiek nog meer?

Een oogmeting bij kinderen.

Bij slecht zien bij kinderen (vanaf 8 jaar), scheelzien, oogbewegingsstoornissen of dubbelzien. Bij specifieke hoofdpijn – en leesklachten, een lui oog (amblyopie) of bij een doorverwijzing van het JGZ.

Een QuickScan

Een QuickScan voor ooglaserbehandeling en voor preventief onderzoek om oogaandoeningen tijdig te signaleren.

Myopie-beheersing

Helaas is er geen permanent geneesmiddel voor bijziendheid bij kinderen. Wel kunnen onze specialisten een aantal behandelingen toepassen om de toename van de zogenoemde minsterkte af te remmen. Het vroegtijdig opsporen van afwijkingen bij kinderen is enorm belangrijk. Door op tijd te beginnen kan de progressie van bijziendheid tot wel 50% worden gereduceerd. 
Wanneer u twijfelt over het zicht van uw kind neem dan even contact op met onze optometrist en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Voor meer informatie kijk ook eens op www.ikkijkverder.nl 

Stel jouw vraag

Heb je een vraag over oogzorg? Stel deze gerust aan ons.

  • Preventief onderzoek om oogaandoeningen tijdig te signaleren
  • Oogmeting voor uw rijbewijskeuring (met verwijzing van het CBR)
  • De nieuwste technologieën en up-to-date kennis
  • Professioneel advies

jouw gegevens

* verplichte velden