Ga direct naar de inhoud.

menu

Kwaliteit, mode en optiek in één

De grootste collectie zonnebrillen in de regio is er voor het hele gezin. Combineer het nuttige met het aangename en kies een zonnebril, die zowel modieus als functioneel verantwoord is.


Onze zonnebrillen zijn er voor iedereen

  • Voor de vrouw, die sexy maar niet opzichtig wil zijn.
  • De man, die voor kwaliteit en comfort gaat.
  • Voor op het strand, het terras, elke zonnige gelegenheid.
  • Meer dan 1000 zonnebrillen van exclusieve merken.

Fashion brands

De grootste collecties van het Westland. U vindt bij ons modieuze en trendsettende merken. 365 dagen per jaar heeft u de keus uit ruim 1000 verschillende zonnebrillen in alle prijsklassen, duidelijk op merk gepresenteerd. Van Daalen is exclusief dealer van:


Koningin van de mode

Koningin van de Mode
Gabrielle 'Coco' Chanel richtte in 1913 een hoeden- en accessoireswinkel op, twee jaar later opende zij haar eerste couturehuis in Biaritz. Zij maakte plaats voor de meer comfortabele look, de garconne-look, dus geen korsetten meer. Ondertussen staat Karl Lagerfeld al weer 20 jaar aan het hoofd bij het Franse Modehuis. Naast schoenen, tassen en juwelen voert het modehuis ook de eyewear collectie. De comfortabele, luxe en functionele stijl is hier duidelijk terug te zien. Chanel gebruikt schitterende materialen, gecombineerd met de perfecte afwerking en voorzien van de authentieke details.


Op zoek naar een nieuwe zonnebril?

Loop vrijblijvend bij ons binnen of maak een afspraak via 0174-629 316 of via ons contactformulier

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend, zonder verplichtingen