computerBRILLEN

De computerbril vermindert oogvermoeidheid

Waarom is een computerbril zo belangrijk? Vooral in het digitale tijdperk waarin thuiswerken steeds gebruikelijker wordt bieden wij hoogwaardige computerbrillen aan die zijn ontworpen om uw ogen te beschermen en uw werkomgeving comfortabeler te maken. De computerbril vermindert oogvermoeidheid en zorgt ervoor dat u comfortabel en uitgerust kunt werken, of dat nu op kantoor is of thuis. Ontdek onze selectie computerbrillen en de keuze uit het meest comfortabele glas voor u.

HET ALLERBESTE VOOR UW OGEN

Bij Van Daalen Optiek begrijpen we dat uw ogen niets minder dan het allerbeste verdienen, en dat is precies wat wij leveren. Welkom in de wereld van uw opticien Van Daalen Optiek, waar uw kijkervaring onze hoogste prioriteit is.

Afspraak maken

Vandaag ben ik geweest voor een nieuwe multifocale en beeldschermbril. Weer heeft Van Daalen Optiek bewezen hoe professioneel ze zijn.

Gaby Hoek

Veelgestelde vragen over computerbrillen

Wat is het verschil tussen een computerbril en een gewone bril?

Een computerbril is speciaal ontworpen om oogspanning te verminderen bij langdurig gebruik van digitale apparaten. Deze brillen hebben vaak een blauwlichtfilter om blootstelling aan schadelijk blauw licht te minimaliseren en zijn geoptimaliseerd voor de afstand tussen uw ogen en het computerscherm. Dit in tegenstelling tot gewone brillen, die niet specifiek zijn aangepast voor langdurig computergebruik.

Hoe weet ik of ik een computerbril nodig heb?

Als u na langdurig gebruik van computers of andere digitale apparaten last krijgt van symptomen zoals droge ogen, wazig zien, hoofdpijn of nek- en schouderpijn, kan een computerbril helpen deze klachten te verminderen. Een bezoek aan onze opticien kan uitwijzen of een computerbril voor u geschikt is.

Kan een computerbril ook op sterkte worden gemaakt?

Ja, computerbrillen kunnen net als gewone brillen worden voorzien van glazen op sterkte. Ze kunnen worden aangepast aan uw individuele visuele behoeften, zodat u zowel scherp zicht op uw scherm heeft als comfortabel kunt werken zonder extra inspanning van uw ogen.

Hoe kies ik de beste computerbril uit?

Bij het kiezen van een computerbril is het belangrijk om te overwegen hoe lang u dagelijks achter de computer zit en of u al bestaande oogproblemen heeft. Kijk ook naar de kwaliteit van het blauwlichtfilter, de mogelijkheid tot het aanpassen op sterkte, en het comfort van het montuur. Onze deskundige opticiens kunnen u helpen een computerbril te vinden die uw ogen beschermt, de symptomen van digitale oogspanning vermindert, en past bij uw stijl en comfortbehoeften.

Stel jouw vraag

Heb je een vraag over computerbrillen? Stel deze gerust aan ons.

  • Gratis advies over de mogelijkheden
  • Professioneel advies
  • Al v.a. 75,- inclusief glazen

jouw gegevens

* verplichte velden