kinderBRILLEN

stijlvolle kinderbrillen voor een gezondere en betere kijkervaring.

In een wereld vol beweging, waar kinderen huiswerk maken, op hun iPad zitten, computeren en buiten spelen, is de gezondheid van hun ogen essentieel. Bij Van Daalen Optiek introduceren we de Bluegard brillenglazen van Zeiss, die schadelijk blauw licht van beeldschermen filteren en zo bijdragen aan gezondere ogen en een betere nachtrust voor uw kinderen. Kom langs en ontdek onze stijlvolle kinderbrillen voor een gezondere en betere kijkervaring.

HET ALLERBESTE VOOR UW OGEN

Bij Van Daalen Optiek begrijpen we dat uw ogen niets minder dan het allerbeste verdienen, en dat is precies wat wij leveren. Welkom in de wereld van uw opticien Van Daalen Optiek, waar uw kijkervaring onze hoogste prioriteit is.

Afspraak maken

Je wordt er goed geholpen, vakmensen die weten wat voor jou het beste is voor je ogen, bril, lenzen en/of nachtlenzen

Sandra Beekhuizen

Veelgestelde vragen over kinderbrillen

Wat is de beste leeftijd om mijn kind te laten testen voor een bril?

Veel ouders vragen zich af wanneer het juiste moment is om het gezichtsvermogen van hun kind te laten controleren. Wij adviseren een eerste controle rond de leeftijd van 3 jaar, tenzij u eerder zorgen heeft. Regelmatige controles zijn belangrijk om eventuele zichtproblemen vroeg op te sporen en aan te pakken.

Hoe weet ik of mijn kind een bril nodig heeft?

Tekenen dat uw kind misschien een bril nodig heeft, kunnen onder meer zijn: veelvuldig knipperen, fronsen, hoofdpijn, dichtbij de tv zitten of problemen op school met lezen. Als u een van deze signalen opmerkt, is het tijd voor een oogonderzoek bij onze opticien.

Kunnen kinderen contactlenzen dragen, of is een bril beter?

Dit hangt af van de leeftijd van uw kind, hun verantwoordelijkheidsgevoel, en of ze bereid zijn om de zorginstructies voor contactlenzen te volgen. Voor jongere kinderen wordt vaak de voorkeur gegeven aan brillen vanwege het gemak en de veiligheid. Tijdens een consult kunnen we bespreken wat de beste optie is voor uw kind.

Hoe kies ik een goede kinderbril uit?

Het kiezen van de juiste kinderbril hangt af van verschillende factoren, zoals duurzaamheid, comfort, en stijl. Wij hebben een breed assortiment aan kinderbrillen die niet alleen modieus zijn, maar ook gemaakt zijn om tegen een stootje te kunnen. Tijdens uw bezoek kunnen we samen met uw kind een bril uitzoeken die goed past, comfortabel zit, en waar uw kind blij van wordt.

Stel jouw vraag

Heb je een vraag over kinderbrillen? Stel deze gerust aan ons.

  • Gratis advies over de mogelijkheden
  • Professioneel advies
  • Al v.a. 75,- inclusief glazen

jouw gegevens

* verplichte velden