LEESBRILLEN

Functionele, comfortabele en betaalbaar leesbrillen

Bij Van Daalen Optiek begrijpen we dat leesbrillen functioneel, comfortabel en betaalbaar moeten zijn. Onze aanpak is uniek: we bieden leesbrillen na een persoonlijke oogmeting. Omdat de sterkte vaak verschilt tussen het linker- en rechteroog, zorgen we ervoor dat jouw leesbril op maat is gemaakt voor de beste leeservaring.

optimaal kijkcomfort

Of je nu de krant leest, een boek verslindt of achter de computer zit, bij Van Daalen Optiek streven we naar optimaal kijkcomfort. U heeft al een maatwerk leesbril vanaf 75,00 inclusief glazen.

HET ALLERBESTE VOOR UW OGEN

Bij Van Daalen Optiek begrijpen we dat uw ogen niets minder dan het allerbeste verdienen, en dat is precies wat wij leveren. Welkom in de wereld van uw opticien Van Daalen Optiek, waar uw kijkervaring onze hoogste prioriteit is.

Afspraak maken

Al even klant, maar de service is altijd meer dan goed! Prachtige winkel, mooie collecties, Top personeel en de koffie is ook nog is goed te doen

Rob K.

Veelgestelde vragen over leesbrillen

Wat is een leesbril?

Een leesbril is een type bril dat speciaal is ontworpen om mensen te helpen met presbyopie, een natuurlijk deel van het verouderingsproces waarbij het voor mensen moeilijker wordt om van dichtbij te zien. Deze brillen verbeteren het vermogen om te lezen en te werken aan taken op korte afstand.

Hoe weet ik of ik een leesbril nodig heb?

Als u moeite hebt met het lezen van kleine tekst of als u merkt dat u dingen verder weg moet houden om ze duidelijk te zien, kan dit een teken zijn dat u een leesbril nodig heeft. Een opticien kan een oogtest uitvoeren om uw exacte behoeften te bepalen.

Kan ik zomaar elke leesbril gebruiken?

Hoewel er standaard leesbrillen beschikbaar zijn, is het het beste om een oogtest te laten doen voor een gepersonaliseerde bril. Standaard leesbrillen zijn mogelijk niet geschikt voor iedereen, vooral als u een verschillende sterkte in elk oog heeft of andere oogproblemen heeft.

Hoe kies ik de juiste sterkte voor mijn leesbril?

De sterkte van leesbrillen wordt gemeten in dioptrieën. De juiste sterkte is afhankelijk van uw ogen en hoe ver u van het leesmateriaal af zit. Wij doen een oogmeting om  u te helpen de juiste sterkte te kiezen.

Stel jouw vraag

Heb je een vraag over leesbrillen? Stel deze gerust aan ons.

  • Gratis advies over de mogelijkheden
  • Professioneel advies
  • Al v.a. 75,- inclusief glazen

jouw gegevens

* verplichte velden