sportBRILLEN

onze selectie sportbrillen die perfect passen bij uw actieve levensstijl

In een wereld vol sport en actie is de juiste sportbril essentieel. Wij begrijpen het belang van de sportbril en willen graag de aandacht vestigen op onze hoogwaardige selectie. Of u nu een enthousiaste sporter bent of gewoon geniet van buitenactiviteiten, een sportbril kan uw prestaties verbeteren en uw ogen beschermen.

uitstekende bescherming

Onze (merk)sportbrillen zijn ontworpen met geavanceerde technologieën en bieden uitstekende bescherming. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren, tevens kunnen we een aantal modellen ook op sterkte maken. Of u nu gaat hardlopen, fietsen, skiën of gewoon geniet van een wandeling in de natuur, een sportbril van Van Daalen Optiek kan u helpen uw doelen te bereiken. Kom langs en ontdek onze selectie sportbrillen die perfect passen bij uw actieve levensstijl.

Afspraak maken

Al jaren vaste klant met de hele familie voor zowel bril als contactlenzen. Vakmensen! Servicegericht, oplossingsgericht, vriendelijk!

Marion Van Der Gaag

Veelgestelde vragen over sportbrillen

Wat maakt een sportbril anders dan een gewone bril?

Sportbrillen zijn speciaal ontworpen om tijdens fysieke activiteiten optimale bescherming en prestatie te bieden. Ze zijn gemaakt van steviger materiaal, bieden betere bescherming tegen UV-straling en hebben een pasvorm die zorgt dat ze goed blijven zitten tijdens beweging. Bovendien kunnen ze worden voorzien van glazen op sterkte, zodat u ook tijdens het sporten scherp zicht behoudt.

Heb ik een sportbril nodig als ik al een gewone bril of contactlenzen draag?

Ja, voor bepaalde sporten is een sportbril aan te raden, zelfs als u al een bril of contactlenzen draagt. Sportbrillen bieden extra bescherming tegen letsel, stof, wind en water. Bovendien kunnen ze de prestaties verbeteren door vermindering van schittering en het bieden van een breder gezichtsveld specifiek voor uw sportactiviteit.

Kan elke sportbril op sterkte worden gemaakt?

De meeste sportbrillen kunnen worden aangepast met glazen op sterkte. Er zijn echter enkele beperkingen afhankelijk van de kromming van het montuur en de sterkte van de correctie die nodig is. Onze opticiens kunnen u adviseren over de beste opties voor uw specifieke behoeften en visuele vereisten.

Hoe kies ik de juiste sportbril uit?

Het kiezen van de juiste sportbril hangt af van de specifieke eisen van uw sport, uw zichtbehoeften, en persoonlijke voorkeur qua comfort en stijl. Wij raden aan om te letten op de pasvorm, het materiaal van het montuur en de glazen, de bescherming tegen UV-straling en eventuele extra functies zoals anti-condens coating. Tijdens een consult kunnen we samen de beste sportbril voor uw activiteiten en behoeften selecteren.

Stel jouw vraag

Heb je een vraag over sportbrillen? Stel deze gerust aan ons.

  • Gratis advies over de mogelijkheden
  • Professioneel advies
  • Al v.a. 75,- inclusief glazen

jouw gegevens

* verplichte velden